Spela Blackjack Logo
Spela Blackjack Live Betsafe Sverige

Spela blackjack för riktiga pengar

Spela blackjack för riktiga pengar hos MrGreen

blackjack mrgreen

Tänk om det i detta Black Jack-spel redan hade valts 5 händer? Tänk om du kunde se totalbeloppet för de 5 händerna? Tänk om du kunde ta ett till kort till någon av händerna innan du valde vilken hand du vill spela med? Här finns det inget ”tänk om”, det här är nämligen Black Jack Players’ Choice!

Nya medlemmar hos Mr Green får ett välkomstpaket med upp till 3500 kr i insättningsbonusar och 120 freespins! Så här fungerar det:

Insättningsbonus 1: 100% upp till 1000 kr vid din första insättning (max bonus 1000 kr). Exempel: sätt in 300 kr och få 300 kr i bonus
Insättningsbonus 2: 50% upp till 500 kr vid din andra insättning (max bonus 500 kr). Exempel: sätt in 700 kr och få 350 kr i bonus
Insättningsbonus 3: 25% upp till 1000 kr vid din tredje insättning (max bonus 1000 kr). Exempel: sätt in 2000 kr och få 1000 kr i bonus
Insättningsbonus 4: 125% upp till 1000 kr vid din fjärde insättning (max bonus 1000 kr). Exempel: sätt in 400 kr och få 500 kr i bonus

Sammanlagd max insättningsbonus: 3500 kr på de första fyra insättningarna.

INSÄTTNING HÅR

BLACKJACK SPELARE VAL

Blackjack Spelare Val är en unik variant av det klassiska kortspelet Black Jack med en ny nivå av strategi för hugade spelare av denna kasinofavorit. Det nydanande spelsättet ger dig möjligheten att samla på dig användbar information för att välja en bra hand från fem möjliga kort och kan till och med ge dig värdefulla insikter om handen du måste övervinna! Därefter står du öga mot öga med dealern i kampen om att nå en vinnande hand utan att överskrida det magiska talet 21

Bästa svenska odds sidor på nätet.

HUR MAN SPELAR

Översikt
Det slutgiltiga målet i Blackjack Spelare Val är att hålla en hand vars värde slår dealerns utan att överskrida 21. Korten har de värden som anges på dem med undantag för alla klädda kort (kung, dam och knekt) som är värda ’10’ och ess som räknas som antingen ‘1’ eller ’11’ efter vad som ger bäst resultat.

Innan korten delas ut måste du satsa, varefter fem stycken ‘mörka’ (d.v.s. nedåtvända) händer om två kort delas ut på bordet. Händernas värden visas sedan i slumpmässig ordning i fältet högst upp på skärmen – I alla händer med ett ess räknas esset som ’11’ och det sammanlagda värdet anges som ett ‘mjukt’ tal. (t.ex. en hand med ett ess och en femma anges som ‘Mjuk 16’).

Du kan sedan klicka på vilken som helst av de fem händerna för att visa det översta kortet. Detta ger dig en unik chans att väga varje hands potentiella styrka och, om chanserna verkar goda, välja en att spela på. Om en hand verkar svag kan du välja att kassera den och sedan klicka för att välja ett av de fyra kvarvarande alternativen på bordet. När du har valt en hand kan du klicka på en av de kvarvarande händerna på bordet för att även välja dealerns kort.

När era respektive händer har valts visas dealerns översta kort och sedan fortsätter spelet enligt grundreglerna för vanlig Black Jack.

1000kr i bonus på MrGreen. 233% upp till 1000 kr och 100 freespins på Lights. Hämta bonus.

Spelet steg för steg
Steg 1: Välj vilken mark du vill slå vad genom att klicka på en mark i hållaren längst ner på skärmen. Marken kommer att stå ut för att visa att den har valts ut för att satsas. På bordet finns det en rektangulär satsningszon precis ovanför hållaren med marker och genom att klicka inuti den placerar du den valda marken på bordet. För att lägga till fler marker med den valda valören klickar du bara igen tills du är nöjd – varje klick lägger till ytterligare en mark. Du kan också blanda marker med olika valörer genom att klicka på en mark med en annan valör i hållaren och sedan klicka igen i satsningszonen för att placera ut den.

När du har placerat minst en mark på bordet kommer två knappar att dyka upp på skärmen. En låter dig rensa alla marker du placerat ut om du vill starta om medan knappen Giv startar spelet så fort du är nöjd med din insats. När spelet väl har börjat kan inga fler marker placeras på bordet.

Steg 2: Fem uppsättningar om två kort vardera delas ut nedåtvända (‘blinda’) på bordet och de fem händernas värden visas i slumpmässig ordning längst upp på bordet. Alla ‘mjuka’ värden (d.v.s. en hand med åtminstone ett ess) anges med en asterisk. Du kan sedan klicka på en av de fem händerna för att visa det översta kortet.

Steg 3: Tack vare ‘uppåtkortet’ har du en bra aning om handens möjliga värde och har nu två val: antingen spelar du handen genom att klicka på den eller så kasserar du den och väljer en av de fyra ‘blinda’ händerna på bordet.

Steg 4: Efter att ha valt en av de fem händerna väljer du nu dealerns kort från de fem kvarvarande händerna på bordet.

Steg 5: Efter att era respektive händer har valts avslöjas nu dina kort tillsammans med det översta kortet i dealerns hand. De kasserade händerna rensas bort från bordet utan att vändas.

Steg 6: Beväpnad med vetskapen om din hands faktiska värde och det möjliga värdet du måste övervinna för att slå dealern kan du välja att ta ytterligare ett kort (‘TA KORT’) eller hålla dig till handen om du tror att dess nuvarande värde är nog för att vinna (‘STANNA’). Två knappar dyker upp på skärmen med följande val. Obs. Du kan ta så många kort du vill, men om din hand överskrider 21 blir den ‘tjock’ och du förlorar automatiskt.

Steg 7: När du är nöjd med din hands värde trycker du på STANNA för att dealern ska spela sin hand. Dealerns sista blinda kort avslöjas och dealern spelar sin hand enligt en bestämd uppsättning regler (se Dealerns regel nedan).

Steg 8: Om dealern blir tjock eller inte lyckas slå din hand vinner du omgången. Om det blir oavgjort mellan din och dealerns hand får du tillbaka hälften av din insats och omgången är över.

Steg 9: Om din hand på två kort är värd 21 (‘Blackjack’) kan den inte slås, utan dealern kan endast få oavgjort mot en Blackjack om dennes hand också är en Blackjack. Observera att om du får 21 med tre eller fler kort vinner dealern om denne får en Blackjack och det blir inte oavgjort.

Steg 10: När omgången är över krediteras alla vinster till ditt spelarkonto och två knappar dyker upp på skärmen och låter dig starta om med antingen en ny eller samma insats.

SPELA BLACKJACK FÖR RIKTIGA PENGAR NU

ANDRA REGLER
Bordsgränser
Minsta insats – 10 pence

Högsta insats – 50 £

Kortlekar
Blackjack Spelare Val spelas med åtta kortlekar som blandas inför varje ny omgång. Varje kortlek består av de vanliga femtiotvå spelkorten utan jokrar.

Dealerns regel
Dealern i Blackjack Spelare Val måste spela enligt följande regel: dealern måste stanna vid en hand värd 17 eller mer (inklusive ‘mjuka’ värden) och spelar för att vinna eller få oavgjort vid en hand värd 17 eller mindre, d.v.s. dealern måste inte dra vid ett värde under 17 om de kan få oavgjort eller slå spelarens hand genom att stanna.

Utbetalningar
Alla vinster ger 1/1.

Vid oavgjort förlorar spelaren halva sin ursprungliga insats.

Aldrig ge upp
I Blackjack Spelare Val får spelaren aldrig ge upp sin hand. (Att ge upp, när möjligheten erbjuds, innebär att ge upp halva sin insats i utbyte mot att inte behöva spela ut en hand om den till exempel verkar för svag.)

Ingen splitt
I Blackjack Spelare Val får spelaren aldrig splitta sin hand. (Splittning, när möjligheten erbjuds, låter en spelare med en hand som innehåller två kort av samma värde att splitta dem, slå vad lika mycket som dennes ursprungliga insats och sedan spela två händer istället för en.)

Ingen dubbling
I Blackjack Spelare Val får spelaren aldrig dubbla sin insats oavsett handens värde. (Dubbling, när möjligheten erbjuds, låter spelaren dubbla sin ursprungliga insats men låter dem endast ta ytterligare ett kort.)

I händelse av tekniskt fel är alla utbetalningar och spel ogiltiga.

Alla ofullbordade insatser som inte avgörs inom 90 dagar ogiltigförklaras och går till välgörenhet.

Den teoretiska avkastningen för spelaren i det här spelet är 98,37 % om denne spelar perfekt.BlackJack Tags:


Topp Bingosajter:

Spela Bet365 Blackjack Spela Unibet Blackjack Spela Mr Green Blackjack Spela Leo vegas Blackjack Spela Betsafe Blackjack

Topp Blackjack Bonus:

Bet365 BlackJack Bonus Betsafe BlackJack Bonus Betsson BlackJack Bonus Unibet BlackJack Bonus William Hill BlackJack Bonus

Topp Bingo Erbjudanden:

Mr Green Blackjack Erbjudande


Topp BlackJack Betalningsmetoder:

Betalningsmetoder